Catalyst of Creation

Onder de naam Inspiratiekabinet begeleid Manette Zeelenberg jou je leiderschap en creativiteit inspirerend vorm te geven. Zowel startups, die behoefte hebben gescherpt te worden in zowel bedrijfsplan als product, alswel directie die met een vastgelopen project of met de bedrijfsvisie worstelt. In elk laatje van het kabinet zit nieuwe inspiratie voor jou. Leg jezelf eens lang deze meetlat, hoe creatief of geïnspireerd ben ik eigenlijk bezig? Jong, ervaren, man of vrouw één ding hebben jullie gemeen; je bent er op uit om er iets bijzonders van te maken en bent niet bang om rigoureus gecoacht te worden. Je begrijpt dat leiderschap zich op zijnsniveau bevindt en durft dan ook eerlijk te kijken naar wie jij bent en naar wat je veroorzaakt. De hoe- en vooral de waaromvraag is daarom leidend in onze conversatie. Het ontwikkelen van een krachtige visie is een van de resultaten.

Als katalysator leer je de juiste vragen te stellen aan jezelf en ik stel jou onverschrokken vragen waardoor je straight met jezelf gaat zijn. We zoeken samen uit wat de Why is van jouw bestaan, jouw organisatie of onderneming en creëren een krachtig traject in de tijd waarin je volledig uiting kunt geven aan wie je bent en wie je wilt zijn! En als je eenmaal bent wie je wilt zijn creëer je de dromen waar je op uit bent in je leven met grootste gemak.

ManetteZeelenberg_MdWK
foto: Marianne de Wit-Koenen

Het schijnbaar onoplosbare vraagstuk, een onduidelijke (bedrijfs)visie, het vastlopen door gebrek aan creatieve inzichten of behoefte aan een ijzersterk concept vormen de aanleiding om de telefoon te pakken of om mij te mailen. Je wilt back on track met nieuwe inspiratie! Ik reken in principe 175 euro voor een eerste gesprek waardoor je weer toegang krijgt tot jouw inspiratie. Ik weet dat dit een hoog bedrag is en dat doe ik omdat ik er op uit ben om efficiënt te werken met veel commitment van ons allebei. Als je bereid bent teachable te zijn, beloof ik dat ik je op alle fronten achter de broek zal zitten zodat je supersnel het beoogde resultaat bereikt. Daarnaast heb ik een scherp schouwend vermogen en voel dwars door je heen. En zijn we wellicht binnen een paar uur klaar!

Stuur een mail naar mij  en ontvang gratis de drie vragen die de basis zijn voor jouw inspiratie. En start vandaag nog!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share