Zakelijke Inspiratie

Onder de naam Inspiratiekabinet begeleid Manette Zeelenberg mannen en vrouwen om hun leiderschap en creativiteit inspirerend vorm te geven in the Power to Imagine. Zowel startups, die behoefte hebben gescherpt te worden in zowel bedrijfsplan als product, alswel directie die met een vastgelopen project of met de bedrijfsvisie worstelt. In elk laatje van het kabinet zit nieuwe inspiratie voor jou. Leg jezelf eens lang deze meetlat, hoe geïnspireerd ben ik eigenlijk bezig? Jong, ervaren, man of vrouw één ding hebben jullie gemeen; je bent er op uit om er iets bijzonders van te maken en bent niet bang om rigoureus gecoacht te worden. Je begrijpt dat leiderschap zich op zijnsniveau bevindt en durft dan ook eerlijk te kijken naar wie jij bent en naar wat je veroorzaakt. De hoe- en vooral de waaromvraag is daarom leidend in onze conversatie. Het ontwikkelen van een krachtige visie is een van de resultaten.

manette_metpaktussendewilgen_reinder_020417

fotografie: Reinder Scherpenzeel

Ik leer je de juiste vragen te stellen aan jezelf en ik stel jou onverschrokken vragen waardoor je straight met jezelf gaat zijn. We zoeken samen uit wat de Why is van jouw bestaan, jouw organisatie of onderneming en creëren een krachtig traject in de tijd waarin je volledig uiting kunt geven aan wie je bent en wie je wilt zijn! En als je eenmaal bent wie je wilt zijn creëer je de dromen waar je op uit bent in je leven met grootste gemak. De Power to Imagine is een korter of langer traject; van een eenmalig gesprek tot workshop tot training en tot queeste voor jou of jouw team.

ManetteZeelenberg_MdWK
foto: Marianne de Wit-Koenen

Het schijnbaar onoplosbare vraagstuk, een onduidelijke (bedrijfs)visie, het vastlopen door gebrek aan creatieve inzichten of behoefte aan een ijzersterk concept vormen de aanleiding om de telefoon te pakken of om mij te mailen. Je wilt back on track met nieuwe inspiratie! Ik reken in principe 175 euro voor een eerste gesprek waarin we jouw Power to Imagine ontwerpen, waardoor je weer toegang krijgt tot jouw levenslust en je trots kunt zijn op jouw bijdrage in deze wereld. Ik weet dat dit een hoog bedrag is en dat doe ik omdat ik er op uit ben om efficiënt te werken met veel commitment van ons allebei. Als je bereid bent teachable te zijn, beloof ik dat ik je op alle fronten achter de broek zal zitten zodat je supersnel het beoogde resultaat bereikt. Daarnaast heb ik een scherp schouwend vermogen en voel dwars door je heen. En zijn we wellicht binnen een paar uur klaar!

Stuur een mail naar mij  en ontvang gratis de drie vragen die de basis zijn voor jouw Power to Imagine. En start vandaag nog!

BewarenBewaren

Share