Terugkeer naar Levenskracht

Deze periode, deze tijd van ‘the great reset’, gaat eigenlijk over wie jij in essentie Bent, wilt zijn en wie je in oorsprong was. Over het terugzetten van jezelf naar de fabrieksinstellingen, ofwel naar jouw authentieke kern.

Door de gevolgen van de pandemie op ons, het schuiven van het paradigma in bijna alle aspecten van ons leven, wordt er aan onze individuele stutten getrokken en wordt de vraag actueler; wie ben je nou werkelijk, waar sta jij eigenlijk voor?

Maar wie of wat ben je dan in oorspronkelijke staat? Of hoe kom je daar weer terug?

Dat doe ik door het licht van waarheid voortdurend te laten schijnen op de weg van het hart. Wat voel ik daar precies en wat wil dat mij vertellen? De juiste vragen (leren) stellen en leiding zoeken bij diegene die wezenlijke vragen durft te stellen.

“Dat je innerlijke stem kunnen volgen behalve een levenskunst óók een luxe is.” schrijft Etchica Voorn in de OPZIJ. Ik voel mij dan ook onmiddellijk beschaamd om de ruimte en vrijheid die ik heb om over mijn eigen leven na te kunnen denken. Ja mijn leven gaat niet alleen meer over óverleven in deze tijd. Ik prijs mijzelf gelukkig van niet. En toch, vroeger als klein meisje durfde ik ook mijn hartsverlangen te volgen. Er was een kern in mij die het niet pikte, die niet wilde geloven dat mijn komst op aarde mij in een te klein corset zou vasthouden. No Way.

Wake up, wake up, wake up. En doe het NU.

Dit is een proces van wakker worden en je herinneren wie je werkelijk bent voordat je ziel zich losmaakte van de bron van het eeuwige Licht, voordat je geboren werd. En net als het herinneren van je dromen vraagt dat oefening in bewustwording. Om het geduld en de moed op te brengen om de knoop los te peuteren. Om daadwerkelijk liefde en compassie te voelen voor jouw gelopen levenspad. En daarbij je WIL in te zetten. Omdat je dit WILT.

The only way out is the way in (Angelo Vasalos)

Waarvoor koos je om te reïncarneren op aarde? Wat kwam jij hier werkelijk zoeken? Wat is het Lied van jouw Ziel?

Deze vraag stel ik mijzelf al mijn hele leven. En in elke periode vind ik weer geweldige leraren die mij verder brengen op mijn zoektocht. Op dit moment zijn dat in mijn leven, mijn paard Aniversario en de zelfrealisatie van Angelo Vasalos, op andere momenten waren dat mijn vragen waar het moederschap mij voor plaatste of stromingen als astrologie of het sjamanisme. Centraal staat de buitenwereld als spiegel voor wat er binnen resoneert op de opgeworpen vragen.

Door mijn eigen training heb n loepzuivere intuïtie ontwikkeld en kan mijn licht laten schijnen op jouw pad. Ik stel je vragen en lees als t ware mee in de antwoorden die jouw hart je geeft. Mijn coaching begeleidt je terug naar jouw oorspronkelijke pad, naar de Waarheid van Jouw Hart.

De Wil van het jonge Kind, Je ware Hartsverlangen ontdekken, het Corset zien en jezelf eruit Bevrijden, Samen in Waarheid (relaties), jouw Essentiële Voetafdruk, de Dood Omarmen zijn allemaal thematieken waarin ik je kan begeleiden. Om je eigen zelfexpressie daarin te ontdekken en vorm te geven.

Reik uit en schrijf me een mail. 

In Dankbaarheid, Manette

 

Uitreiken naar Levenskracht?

* Lees als eerste mijn artikelen en laat hieronder je mailadres achter, je kan altijd uitschrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.