Over mij

Manette Zeelenberg (1963) begeleidt diegene die er op uit is om echt verschil te maken. Ik steun je in het hoe, en vooral waaróm, op het gebied van jouw visie op je vak en op dat van jouw leven. Dat doe ik op een speciaal voor jouw bedachte wijze.

IMG_3354Ik geloof in een kleurrijk en hartstochtelijk leven. En ik verbind mij eraan dat jij alles uit jezelf haalt om een aanstekelijk en vervullend leven te leiden en verschil te maken in je leven en werk. Als kind stelde ik altijd al de ‘waaromvraag’ en nam ik geen genoegen met ‘no for an answer’. Als een ander denkt en zegt dat het niet mogelijk is om iets op te lossen word ik juist geprikkeld. Ik ben een ‘Catalyst of Creation’ en ‘Warrior of Truth’ oftewel ik initieer en wakker Creatieve Processen aan door enthousiasme en verlangen naar kwaliteit en waarheid.

Als jong meisje wilde ik vreselijk graag een huisdier. Het liefst een paard. Het werd, na aanhoudende druk op mijn ouders, een konijn. Maar ik moest het wel allemaal zelf regelen. Auto’s wassen, grasmaaien bij de buren, boeken kaften voor de buurjongen, na een aantal klusjes had ik de benodigde 10 gulden voor t konijntje bij elkaar. Nu het hok nog. Ik maakte een schets van hoe het hok eruit zou moeten zien, met tralies en een echte ruif en toog als 9 jarig meisje naar de houtfabriek bij ons in het dorp. Ik vroeg om afvalhout. De werkplaatsbeheerder antwoordde wat ik dan precies nodig had. Ik haalde mijn tekening te voorschijn en las op: 12 plankjes van 15 X 80cm, 8 plankjes van 15 x 40cm, etc. De man begon te glimlachen en zaagde voor me af de plankjes die ik nodig had uit gloednieuw hout! Vervolgens ging ik naar de naastgelegen metaalfabriek en kwam met 35 glimmende spijlen naar buiten. Nu moest het hok nog in elkaar. Wie ging dat doen? De zoon van de boer, die een oogje op mij had vroeg ik mij te helpen timmeren in ruil voor dat hij mij woensdagavond naar huis mocht lopen vanaf de muziekschool. En zo creëerde ik mijn hartstochtelijke droom om een huisdier te hebben. Dit verhaal illustreert hoe ik met wilskracht, doorzettingsvermogen en inventiviteit voor elkaar krijg wat ik wil. Doing what it takes.

Ik heb twee zonen die ik alleen grootbreng. De jongste van de twee had een ernstige heupafwijking waardoor hij met gespreide benen in het gips zat. Daardoor pastte hij niet meer in bed, zijn kinderstoel, zijn fietsstoel en zelfs een gewone broek kon hij niet aan. Ik ontwierp speciale broeken die mijn buurvrouw voor me in elkaar zette, fietsstoel, autostoel en bed verbouwde ik dusdanig dat hij er weer in pastte. Zijn grootste frustratie was dat hij niet meer kon zitten. Ik ontwierp een soort schommel met elastieke touwen voor aan t plafond, waarin ik de kleine jongen vastzette en waardoor hij als een kangoeroe door de kamer kon springen. Never give up.

Stuur een mail naar mij  en ontvang de drie vragen die de basis zijn voor jouw Inspiratie en kom vrijblijvend met mij in gesprek en zie wat ik voor jou kan betekenen.  Volg je hart.

Verder ben ik Cum Laude geslaagd aan de Design Academy, heb 2 keer een opleiding Industrieel Produkt Ontwerpen op HBO niveau opgezet en 21 jaar gedoceerd en verschillende bedrijven opgezet. Mijn enorme wilskracht en het willen voldoen aan de eisen die de hedendaagse tijd aan mij stelt heeft mij doen vallen in de val van de alcoholverslaving. Het studeren over verslavingen, het vallen en opstaan het ontdekken van mijn eigen hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid en het daaruit ontwikkelen van compassie voor mijzelf resulteert in de triomf van Voluit Leven. Als ervaringsdeskundige kan ik heel dicht bij jou blijven en je meenemen op reis in een leven zonder verslavingen, zonder egofratsen en je brengen in het gebied waar je echt VRIJ bent.

Manette Zeelenberg’ s InspiratiekabinetStichting  (Kunstactiviteiten) |Facebook| Twitter | InstagramPortretten (in Woord en Beeld) en LinkedIn (CV)

manette_tussendewilgen_reinder_020417

Manette Zeelenberg gefotografeerd door Reinder Scherpenzeel

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share