In den beginne was er Inspiratie

Het klinkt wellicht wat hoogdravend, maar mijn core-business is Inspiratie.

Inspiratie betekend letterlijk inblazing, bezieling. Dat wat voorafgaat aan het daadwerkelijke bedenken,  maken en creëren. Dat wat het initiëren, het aanjagen, het katalyseren en het bevrijden start. Geinspireerd zijn betekent bevlogen. Het heeft met Adem en met Ziel te maken, Maar waar komt Inspiratie vandaan, wie of wat inspireert je?

Mijn inspiratiebron heeft met t Leven zelf te maken, met de verwondering over hoe exact alles klopt en ‘ontworpen is’. Door God? Ik noem het IUI; Intuitieve Universele Intelligentie. Het universum zelf is een geniaal systeem en ik word er heel enthousiast van. Overigens komt het woord enthousiast van ‘ en Theos’ of wel ‘in God zijn’.

Tender hand of the Unseen

Ik heb zelf een goed contact met ‘de andere zijde’, plug eenvoudig in en de ideeën stromen door mij heen naar buiten. In die zin ben ik een medium, een kunstenaar. Maar ik kan jou ook helpen in die positie te komen. Dat je zelf toegang krijgt tot jouw inspiratie. Want dat is natuurlijk het allerleukste.

In contact met mij leer ik je de juiste vragen te stellen aan jezelf en ik stel jou onverschrokken vragen waardoor je oprecht met jezelf en straight met je beperkende kaders gaat zijn. Ik help je de weg vrij te maken naar jouw innerlijk waarheid , naar het vrij-denken, naar daar waar jij ‘en Theos’ bent. Want in jou ligt het antwoord dat de basis kan vormen voor jouw visie en missie in het leven. Zo ook voor  jouw organisatie, je bedrijf of politieke partij. Want dat is het verlengde van jou.

Als generalist heb ik me in veel vakgebieden begeven. Design Thinking en Autheniciteit vormen de basis voor mijn benadering van velerlei maatschappelijke processen. Diendend Leiderschap de koers.