Vroedvrouw van de Ziel

Vroedvrouw van de Ziel

Wat ik meebreng staat in het proces helemaal aan het begin. Het gaat aan het ontwerp- of levensproces vooraf. En met dat begin, die basis kan ik jouw in contact brengen. Ik help je te aan te komen bij dat startpunt, die inspiratie, bij het ultieme concept, bij dat basisidee of bij die visie, bij de resonantie van je lichaam, bij de waarheid van jouw hart.

Of dat van jouw plan of dat van jouw bedrijf. Het is allemaal namelijk hetzelfde namelijk. Terug te leiden tot jouw bron, tot wie jij bent in het leven, je werk of je bedrijf. Het begint allemaal bij de geboorte van jouw Ziel

Ik ben in dat proces de catalist en de begeleider. Ik ben de vroedvrouw van de geboorte van de Ziel, van het nieuwe dat in jouw geboren wil worden. En ik ben de bewaker van de kwaliteit en veiligheid. De diepte van het proces, het zuiverheidsgehalte, de waarde, die moet kloppen met jouw hart en jouw authenticiteit. Mijn gereedschappen zijn ‘het systemische en energetische veld’, mijn intuïtie en eventueel het paard als richtingaanwijzer en lakmoesproef.

En daarin zul je me willen vertrouwen. Want ik ben je reisleider, je mentor en je coach. Ik ben je voorgegaan en lees de kaart, ken de berg en hou het weer in de gaten.

Ik heb het beste resultaat voor ogen en dat is soms best een lastige weg voor jou die het werk moet verzetten. Ik herinner je aan je grootsheid en zet je in je kracht eventueel met energiewerk. Maar uiteindelijk wordt geboren dat wat er gebaard moest worden en staat jouw leven, jouw levenskunstwerk (boek, bedrijfsvisie) trillend op zijn jonge, maar steeds sterker wordende beentjes in deze wereld. Dat is zo mooi en vervullend. Dan zul je me mijn strengheid vergeven en de geboortepijn zal plaatsmaken voor trots en blijdschap. En proosten we op jouw innerlijk werk!

Waar ben jij op uit in je leven? Wat wil jij achterlaten als je deze aarde verlaat? Wie ben jij voor de wereld? Waarom krijg ik dit op mijn bord in het leven? Wat zit er vast in mijn lichaam?
Wat is de kern van en hoe creëer ik mijn levenswerk of dat voor mijn studenten of leerlingen of medewerkers? In deze vragen kan ik je als muze ondersteunen. Maar ook in de praktische kant. Hoe vertaal ik dit dan naar een bedrijfsvisie of kunstwerk of hoe schijf ik mijn (instructie) boek? Daar zet ik mijn aardse kant en levenservaring in. En heel basaal, hoe krijg ik weer volledige doorstroming in mijn lijf? Met adem- en energiewerk ondersteun ik jouw proces en zet je zelfhelend vermogen weer ‘aan’.

Resoneert er iets bij jou, nu je dit leest? Aarzel niet en maak contact met me. Dat kan op zoveel manieren. Ik zie en hoor je graag!

.