Manifest voor Tieners

Hey allemaal,

We staan hier samen in een kring om ons innerlijke vuur hoog te houden en samen te groeien. Groeien in zelfbewustzijn.

We komen hier bijeen om elkaar te herinneren aan het licht en de grootsheid die we echt zijn.

Samen zijn we hier om innerlijke rust en vertrouwen te behouden, zowel in onszelf als in de toekomst. We willen stevig verbonden blijven met de aarde en het universum terwijl we ons levenspad bewandelen.

We begrijpen dat we eigenlijk sterrenkinderen zijn, gemaakt van de coolste energieën van licht en informatie. We zijn hier op aarde om te ontdekken wat het betekent om mens te zijn en om onze zielsmissie uit te voeren, te midden van alle uitdagingen van het leven. Het kan soms moeilijk, pijnlijk, verdrietig, en eenzaam zijn in deze menselijke wereld die een maatschappij probeert te zijn.

Daarom zijn we hier in deze Lichtkring om onszelf en elkaar te herinneren wie we werkelijk zijn: Lichtwezens. We zijn allemaal onderweg naar onze eigen grootsheid, die bestaat uit puur licht. Dat is ons gezamenlijke pad.

Wij zijn de makers van mogelijkheden, die zich herinneren wat we dromen voor ons eigen leven. Want in het licht, waar tijd en ruimte niet bestaan, is de droom hetzelfde als de herinnering.

We werken aan het ontwikkelen van ons zicht, waarbij we ons zielsbewustzijn soms vergeten, zodat we ons herinneren wie we waren toen we ervoor kozen om hier op aarde te zijn.

We beseffen dat we elkaar nodig hebben om te delen wat er in ons hart leeft, zodat we niet alleen hoeven te worstelen met de grote vragen van het leven. We gaan dit leven sowieso groots afronden, want dat is waar we vandaan komen. In deze Lichtkring reflecteren we elkaars grootsheid en ontdekken we door oefeningen steeds beter onze patronen en blinde vlekken. We vinden de eigenwaarde terug die bij ons hoort.

De Lichtkring is er om te ervaren, te voelen en te delen. Hier kunnen geheimen, trauma’s en pijn oplossen in het heldere licht van jouw eigen grootsheid, aangegeven door het kompas van de waarheid in jouw hart.

© Het Manifest uit de Circle of Light is in samenwerking met de Intuïtieve Universele Intelligentie tot stand gekomen in gedeeld copyright. Daarmee is het voor iedereen beschikbaar om het veelvuldig te kopiëren en te delen.