Manifest voor kleuters

Hoi vriendjes!

We staan hier samen in een kring om ons innerlijke vuur hoog te houden en samen te groeien. Groeien betekent dat we steeds meer over onszelf leren.

We zijn hier om elkaar te herinneren aan het magische licht en de grootsheid die we écht zijn.

Samen zijn we hier om innerlijke rust en vertrouwen te bewaren, zowel in onszelf als in de toekomst. We willen stevig verbonden blijven met de aarde en het universum terwijl we ons levenspad bewandelen.

Wist je dat we eigenlijk sterrenvriendjes zijn? We zijn gemaakt van de allercoolste energieën van licht en informatie. We zijn hier op aarde om te ontdekken wat het betekent om mens te zijn en om onze speciale missie uit te voeren, zelfs als het soms een beetje moeilijk, verdrietig, of eenzaam is.

Daarom zijn we hier in deze Magische Kring om elkaar te herinneren aan wie we écht zijn: Magische Wezentjes van Licht. We zijn allemaal op weg naar onze eigen grootsheid, die bestaat uit superhelder licht. Dat is ons gezamenlijke avontuur.

Wij zijn de Tovermakers, die onthouden wat we dromen voor ons eigen leven. Want in het licht, waar tijd en ruimte geen rol spelen, is de droom eigenlijk hetzelfde als de herinnering.

We werken eraan om ons magische kijk op de wereld verder te ontwikkelen, ook al vergeten we soms dat we echte toverkunstenaars zijn. We willen ons herinneren waarom we kozen om hier op aarde te zijn.

We weten dat we elkaar nodig hebben om te delen wat er in ons magische hart leeft. Samen kunnen we de grote vragen van het leven ontdekken en begrijpen. We gaan ons leven sowieso groots maken, want dat is waar we vandaan komen. In deze Magische Kring laten we elkaar zien hoe geweldig we zijn. Door spelletjes en oefeningen leren we meer over onszelf en vinden we de schatten van magische krachten en de bijzondere waarde die in ons hart schijnt.

De Magische Kring is er om te spelen, te voelen en samen te delen. Hier kunnen geheimen, verdrietjes en pijn oplossen in het stralende licht van jouw eigen grootsheid, dat wordt aangegeven door het kompas van de waarheid in jouw magische hart. ????