De Waarheid van jouw Hart

Wat wil jij achterlaten als je deze aarde verlaat? Wat is en wat zal jouw voetstap zijn?

De vraag: ‘Wie ben ik nou echt?’ en waar heb ik mijzelf onder druk van opvoeding en maatschappij aangepast en vastgezet en ben ik gaan doen wat de ander van mij verlangt staat centraal in deze op jouw leven gemaakte leergang over VRIJ! zijn? Je onderzoekt samen met mij jouw ego-constructen en bevrijdt jezelf opdat jij helemaal de Waarheid van jouw eigen Hart kunt voelen en gaan (uit)leven.

In deze leergang #deWaarheidvanjouwHart ga je opzoek naar wat er aan authenticiteit in jou leeft. Wat maakt jou de echte jou? Wat is er zo eigen, echt  en waar dat het geleefd, verteld, verbeeld of gemanifesteerd mag worden door jou. En dat hoeven perse geen strandbeesten van kunstenaar Theo Janssen te worden zoals op deze foto ;). Wat is JOUW zielsmissie en gedachtengoed vertaald naar leefstijl, werk of bedrijfsvisie?  En waar heb je patronen ontwikkeld die je groei inmiddels in de weg zitten. En met welke ideeën voed jij je kinderen op? Zij hebben ook authentieke leiding uit een eerlijk hart nodig.  Hoe richt jij je kostbare leven in  met studie of werk? En hoe kun je daar meer waarde uit halen?!

Ik leer je jouw eigen Creatieve Bron te herkennen en te gebruiken. En alleen daar in de diepte van jouw eigen en zuivere hart ligt de mogelijkheid om aangeleerde hardnekkige patronen te transformeren.

Centraal staat het onderscheiden van jouw werkelijke verlangens. Wat is voor jouw echt van waarde?

Het gaat vooral ook over de verlangens die in jou leven te toetsen aan de werkelijkheid. Klopt het? Zijn mijn verlangens congruent met mijn huidige leven? Zo ontstaat in jou pure heling door waarheid. Om voorbij pijn en frustratie te kijken naar wat jij echt wilt bijdragen in dit leven.

De waarheid van jouw hart gaat over radicale zelfcompassie; over Bewustzijn en Keuzes leren maken en daarmee je eigenwaarde of zelfliefde vinden. Je zult krachtige doorbraken ervaren die aanzetten tot verandering. Als jij dat wilt. Als jij daar zin van krijgt.

Waarheid belicht en verheldert namelijk nietsontziend en doorklieft heel liefdevol al jouw ego-bullshit. Omdat dit proces in jouw hart gebeurt. Maar dat moet je wel willen. En misschien wil je dat ook, anders was je niet hier op mijn site. Aarzel niet en mail.

En dat wil je. Je wilt jouw echte leven leiden. Het is immers jouw leven!

Het traject op maat voor jou bevat bewustzijns-, creativiteit- en wilskrachtsontwikkeling en de vertaling en/of verbeelding in een tastbaar iets, een anker, een (levens)statement waarnaar je kunt teruggrijpen in onzekere tijden. Soms heel concreet in een inspirerende levens- of krachtige bedrijfsmissie, of een andere vorm waarin jij jouw eigen hartswaarheid kunt manifesteren. Groot of klein, precies dat wat bij jou past.

Het proces duurt in de tijd 4 maanden tot een half jaar, verdeeld over een begin (intake met coachingsvraag) een midden (proces met vragen uitwerken en opdrachten) en een einde (check, eindproduct). Maar als je al weet wat je wilt kan je ook in een sessie klaar zijn. Leg je hart maar op tafel.

Ik verwacht van jou een grote liefde om de Waarheid van jouw eigen Hart te willen ontdekken. Ken je de lessen van Karate Kid? Wax on Wax off. Eerst; follow instruction, no questions. Zo ga je ervaren wat je nog niet zelf wist, anders blijf je telkens herhalen wat je al weet… Het is een goede oefening om je ‘teachabilty’ aan te zetten en je te prikkelen tot daadwerkelijke verandering.

De ontmoetingen en het contact met mij vormen het kader waarbinnen jouw proces zich afspeelt. Ik zet mijn hart en mijn helderheid in om jou bij te staan en je eindeloos te inspireren. Ik ben een kunstenaar en gebruik voor jou al mijn zintuigen en mijn intuïtieve gaven om de waarheid, het mysterie van jouw grote, mooie hart te ontsluieren. Meldt je aan voor de zoomintake voor deze masteropleiding. Dit traject kan eventueel afgesloten worden met een ontmoeting met het paard.

Daarnaast heb ik jaarlijks ook een paar losse plekjes vrij om je samen met mijn paard Aniversario te begeleiden. Zo’n ontmoeting met het paard is een ideale lakmoesproef. Ben ik werkelijk congruent met mijn Waarheid? Het paard laat je ervaren daar waar je echt bent en ook waar niet. Het is een enorme gave ervaring om jouw (levens)vragen voor te leggen aan een paard. Het antwoord komt onmiddellijk en heel duidelijk, je ervaart het met je hele wezen. Een onvergetelijk moment.

Lijkt je dit interessant, meld je hieronder aan voor een kosteloze intake. Durf het. Gun jezelf dit. Jij bent de regisseur van jouw leven.Aniversario & me.