Aanbod

Wil je ontdekken waar jouw leven over gaat, wat jouw ziel hier komt doen op aarde? En wil je toegang tot het vinden van jouw inspiratie of je wilskracht vergroten? Wil je begeleid worden door mij om de Waarheid van jouw Hart te onderzoeken en vorm te geven in een (bedrijfs)plan? Of wil je gecoacht worden met de paarden en leren welke lessen het paard jou kan leren over jezelf? Of wil je via de taal van jouw lichaam (verslaving, ziekte of pijn) leren welke kant het op moet, via een traject van een aantal enegiebehandelingen of een plantmedicijn? Stuur me een e-mail.

In februari 2023 start ik een jaaropleiding De waarheid van jouw Hart. Hybride van vorm voor zowel de vorm als de inhoud. Dat betekent voor jou soms online en soms live, privé en met een groep van max 6 personen. In 9 maanden tijd leggen we een traject volgens de Waarheid van Jouw Hart af om jezelf opnieuw uit te vinden en als het ware jouw Ziel opnieuw geboren te laten worden. Meldt je aan voor een (gratis) zoom-intake om te kijken of wij wat voor elkaar kunnen betekenen. Op dit moment ben ik bezig deze jaaropleiding geaccrediteerd te krijgen zodat je hiervoor een tegemoetkoming via DUO kunt aanvragen. Mocht dit lukken dan zal de 3500 euro (ex BTW) die deze opleiding je kost met 1000 door de overheid gespekt worden! (Stap-Budget, 5 keer per jaar aan te vragen)

Wil je alvast proeven van mijn lessen van het leven of mijn inspiratiebronnen, lees dan de blogjes, soms in dichtvorm en de artikelen op INSPRATIEKABINET. Hieronder kun je je gratis aanmelden voor verse inspiratie, dan krijg je een berichtje als ik mijn levenslessen deel.

Lees mijn Inspiratieblog

* Lees als eerste mijn artikelen en laat hieronder je mailadres achter, je kan altijd uitschrijven.