Quantumdrops Roy Martina

Klink op deze link en je zoeft in een oogwenk naar de pagina waar je de Quantumdrops kunt bestellen…

 

Tijdens het Reborn Retreat van Roy Martina in Luz Portugal november 2023 bent ik in aanraking gekomen met de Quantumdrops. Dit is een serie van 24 mengsels van hoogwaardige cbd-olie waaraan een frequentie is toegevoegd. Een frequentie van een staat van zijn, van een gemoedstoestand. Deze oliën zijn gedurende lange tijd blootgesteld aan deze door muziek uitgezonden frequenties. Frequenties zijn gecanceld door Roy Martina en Raphael Bexx die dit in fenomenale muziek weet om te zetten. En in combinatie met de druppels is het luisteren naar deze ‘musical landscapes’ extra helend. De druppels komen met een cijfercode waarmee je met het lichamelijk tappen op bepaalde meridianen en accuptunctuurpunten je jezelf de mogelijkheid geeft een quantumsprong te maken op het gebied van zelfheling en gezondheid. Je kunt ook het Booklet van Roy zelf lezen.

Een paar druppels per dag helpen jou en je lichaam en je geest nét over dat randje te komen waar het lichaam met het zelfhelende vermogen het weer overneemt. In een proces hik je soms ergens tegenaan en is het fijn om een zetje in de rug te krijgen. Zo heb ik de druppels dus in ieder geval ervaren. Ik gebruik Calmness en Zenzone, Biological Young en PinealTuning om mijn bewustzijn te vergroten. En in mijn inspiratieblog schrijf ik over mijn eigen ervaringen met deze quantumdrops die jou ook kunnen helpen in je reis naar innerlijke vrijheid.

Het belangrijkste is wel dat je het innerlijke proces dat er nodig is om jouw genezing vrij baan te geven ook aankijkt. Kom voor een consult en dan onderzoeken we bij welke druppels jij het meeste baat hebt. En je krijgt oefeningen mee helemaal op jou toegesneden. Ik doe dat met mijn helder gevoel in combinatie met de pendel. Je kunt natuurlijk zelf ook voelen welke druppels bij jou resoneren. Gebruik onderstaand formulier om mij een mailtje te sturen met je eventuele vragen. Hartelijke groeten, Manette

De hele serie drops kun je bekijken en bestellen door te klikken op deze link: Quantumdrops. Om te bepalen welke drop resoneert bij jou zou je kunnen afstemmen op de druppels en op jouw hart. Je kunt dit ook met mij samen doen. Wat jij wilt.