Catalyst of Creation

Onder de naam Inspiratiekabinet begeleid Manette Zeelenberg jou je leiderschap en creativiteit inspirerend vorm te geven. Zowel startups, die behoefte hebben gescherpt te worden in zowel bedrijfsplan als product, alswel directie die met een vastgelopen project of met de bedrijfsvisie worstelt. In elk laatje van het kabinet zit nieuwe inspiratie voor jou. Leg jezelf eens lang deze meetlat, hoe creatief of geïnspireerd ben ik eigenlijk bezig? Jong, ervaren, man of vrouw één ding hebben jullie gemeen; je bent er op uit om er iets bijzonders van te maken en bent niet bang om rigoureus gecoacht te worden. Je begrijpt dat leiderschap zich op zijnsniveau bevindt en durft dan ook eerlijk te kijken naar wie jij bent en naar wat je veroorzaakt. De hoe- en vooral de waaromvraag is daarom leidend in onze conversatie. Het ontwikkelen van een krachtige visie is een van de resultaten.

Als katalysator leer je de juiste vragen te stellen aan jezelf en ik stel jou onverschrokken vragen waardoor je straight met jezelf gaat zijn. We zoeken samen uit wat de Why is van jouw bestaan, jouw organisatie of onderneming en creëren een krachtig traject in de tijd waarin je volledig uiting kunt geven aan wie je bent en wie je wilt zijn! En als je eenmaal bent wie je wilt zijn creëer je de dromen waar je op uit bent in je leven met grootste gemak.

Het schijnbaar onoplosbare vraagstuk, een onduidelijke (bedrijfs)visie, het vastlopen door gebrek aan creatieve inzichten of behoefte aan een ijzersterk concept vormen de aanleiding om de contact met mij te zoeken of om mij te mailen. Je wilt back on track met nieuwe inspiratie!  Als je bereid bent teachable te zijn, beloof ik dat ik je op alle fronten achter de broek zal zitten zodat je supersnel het beoogde resultaat bereikt. e heen. En start vandaag nog!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren