De Waarheid van jouw Hart_2020

Heeft 2020 jou ook op een nieuw spoor gezet? Zet jouw ontwikkeling om in concrete stappen in je Leven en Loopbaan en meld je aan voor een gratis ontwikkeltraject.

Een verkorte intentionele reis naar de waarheid van jouw hart om jezelf met hernieuwd vertrouwen te verbinden aan jouw Leven en aan jouw (nieuwe) Loopbaan.

Een ding is in ieder geval zeker gebleken dit jaar; Wij bestaan, wij Leven en dat op zich is al een fantastisch gegeven, dat helemaal tot individuele uitdrukking mag worden gebracht! In wie jij wilt zijn, voor jouwzelf en de wereld.

Manette Zeelenberg inspireert en ondersteunt je om De Waarheid van Jouw Hart te vinden in een gratis ontwikkeltraject t.w.v. 700,=

Dit ontwikkeltraject is voor jou helemaal kosteloos. De overheid subsidieert en  verzorgt de volledige betaling van het traject. Het enige is dat je mij moet vertrouwen jou te begeleiden. Lees op mijn website wie ik ben. Of google me. Ik verzeker je; in 2021 sta jij klaar met inspirerende handvatten en een concreet plan en of visie.

Het ontwikkeltraject bestaat uit een intake en twee sessies van twee uur. De intake doen we liefst nog in 2020. De laatste sessie begeleid ik, indien gewenst, samen met mijn paard. Het gevoelige paard geeft precies aan je terug in hoeverre jouw plannen kloppen bij wie jij in Essentie bent. Het paard als waarheidselixer. Durf jij dat aan?

Schrijf je in voor woensdag 2 december 2020 want alleen dan is jouw ontwikkeltraject is helemaal gratis!