vooral creatiever

Graag wil ik de wereld mooier en vooral creatiever maken. En jou daartoe ook inspireren en begeleiden. Afgestudeerd als vormgever aan de Design Academy in Eindhoven pak ik het leven op een behoorlijk originele manier aan. Ik hou enorm van probleemoplossend denken, dat daagt mij uit. Ik bouwde als kunstenaar Levende Kunstwerken van wilgen en ontwierp samen met Maarten Bennis in 2009 Tweetjemee?! ; de allereerste vrijmarkt voor kokers en eters op internet. Ik heb een heel goed contact met het Collectief Onbewuste zoals Jung het noemt, krijg als het ware mijn ideeën direct uit het universum aangereikt en ben daardoor vaak met mijn ideeën de tijd ver vooruit.

In de ruim 20 jaar dat ik aan verschillende hogescholen ontwerpstudenten begeleidde kreeg ik eens de vraag: ‘Mevrouw, hoe kom ik op een goed idee?’.

Deze vraag inspireerde mij om mijn manier van ideeontwikkeling te analyseren en in een methodologie uit te werken. Deze technologie heb ik E-U-R-E-K-A® genoemd en vormt de basis van -out of the box- denken ofwel designthinking. Als Concept & Idee-Coach help ik je om jouw ideeën aan te scherpen en er bijvoorbeeld een business van te maken. Maar het start allemaal bij een super goed idee. Een goed, een levensvatbaar idee ontstaat door je ‘creatieviteitsspier’ flink te trainen en een uitstekende helicopterview te ontwikkelen.

Je kunt mij inhuren om concepten te bedenken of ideeen en plannen aan te scherpen op allerlei gebieden. Kunstprojecten, ontwerpproblemen oplossen, maar ook voor levensvragen. Bel of mail me gerust, als je jezelf wilt opstrekken 😀

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren