Reis naar Binnen

Sinds 1999 reis ik en begeleid ik, ceremonies. Contact maken met moeder Aarde en de Universele Ziel om te begrijpen wat jij hier komt doen op aarde.
Onder mijn ervaren en toegenegen leiding neem ik je mee op een sjamanistische reis naar binnen. Deze muzikale reis via verbonden ademhaling met of zonder gebruik van plantmedicijnen, brengt je bij de ultieme thema’s in jouw leven. De thema’s waar verslavingen en trauma’s zich op hebben vastgehecht.
Een traject ter voor bereiding van deze reis, die een soms wel 12 uur duurt begint weken voordat je daadwerkelijk op reis kunt gaan. Daarin wil ik het uitgebreid met je hebben over het thema trauma en shock in jouw (jonge) leven. En bereid ik je voor opdat het plantmedicijn haar werk kan doen.
Dus neig je naar een diepgaande reis ter bevordering van jouw zelfonderzoek, naar de ultieme waarheid van jouw hart en wil je echt diep gaan en contact maken met wat er in jouw nog opgeruimd mag worden. Neem dan contact op met mij, we bespreken wat er in jouw geval fijn zou zijn.