Waarom gebeurt dit nou?

Heb jij jezelf dat weleens horen uitroepen? Dat je herkent dat het vaker gebeurt, maar je er de vinger niet weet op te leggen? Of, klinkt het meer als waarom gebeurt het mij alsmaar niet???

We herhalen ons gedrag net zo vaak tot we de lessen eruit leren. En met steeds dezelfde patronen en gedrag,  waardoor we steeds hetzelfde resultaat krijgen. We krijgen als het ware telkens een nieuwe kans om het op een andere manier aan te pakken en er met andere emoties mee om te gaan en andere beslissingen te nemen. Zodat het nu wél tot succes en geluk leidt.

Wil je  ECHT weten waarom die dingen zo gebeuren voor jou, wil jij jezelf en het waarom van jouw levenspad onderzoeken, dan kan je bij mij komen voor begeleiding. Ik laat dan het licht schijnen op jouw blinde vlekken. En jij leert van mij de tools voor jezelf om meer grip op je leven te krijgen, zodat jij het leven gaat leiden waar je van houdt.

Het erom te leren onderscheiden en herkennen waar dit voor onszelf écht over gaat. En dat vraagt om Bewustzijn. Maar vooral om dat telkens te onderzoeken en te benoemen, zo ontwikkel je je zicht op de rode draad van jouw leven. Je lichaam en hoe het daarmee staat is de insteek. Hoe je ademt, loopt of slaapt, waar je pijn hebt of aarzeling voelt in jouw lichaam. Want jouw lijf laat zien hoe het met je zelfexpressie zit. Hoe en óf het leven vrij door jou heenstroomt.

Samen met elkaar ontrafelen we wat er ‘gezegd’ wil worden door wat er telkens gebeurt in jouw leven. Waarom brak ik juist op dat moment mijn arm, net toen we gezamenlijk op vakantie zouden gaan?! Waarom lukt het me niet een leuke partner, een leuk huis of vervullend werk te vinden? Waarom voel ik me in gezelschap zo verdrietig? Waarom kan ik niet focussen met mediteren? Niets gebeurt voor niets in jouw leven. En wat eronder of erachter zit wil gezien worden en aan het licht komen.

Waarom kom jij bij mij terecht?

Als je met waarom-vragen rondloopt kom je al snel bij mij terecht. Ik was het kind dat altijd overal het naadje van de kous van wilde weten. Bloedje irritant.

En wisten de volwassen het antwoord niet dan vroeg ik het aan God. Later studeerde ik Industriele Vormgeving en werd ik kunstenaar en probleemoplosser en ‘stak ik mijn stekker in het Universum’ en stroomden de creatieve ideeën en antwoorden met het grootste gemak naar mij toe. Inmiddels heet dat een sterk ontwikkelde intuïtie en kan ik heel scherp buiten de kaders ‘zien’ vanuit mijn titel als Certified Crazy en channel ik mijn levenswijsheid als Cardiosoof.  Mijn Helderheid bestaat bij de Gratie van dat ik mij laat leiden door wat er wil gebeuren volgens het [ IUI ]* of het Universum, zoals dat in de volksmond heet.

We ontwikkelen Bewustzijn uit het pure Licht dat jij bent, verbonden met de Bron in het Universum, we onderzoeken de fases van jouw Leven,  vragen je Lichaam, daar waar het gezond is en daar waar het jou wat wil vertellen in de vorm van pijn en ongemak. Waarom je met bepaalde relaties worstelt en je geconfronteerd wordt, telkens, met dezelfde problemen? Waarom loopt je bedrijf niet? Of waarom wil je toch altijd weg? Het is zo lastig om het zelf te zien. En daar ben ik dan met mijn Frisse én Geleide Buitenstaandersblik.

We onderzoeken je Hartsverlangens en waarom het nu nog niet lukt die te realiseren en maken jou samen gereed voor de Nieuwe Tijd. De tijd van de Waarheid van Jouw Hart. Het traject heet eigenlijk ‘Jezelf Helen is jezelf Herinneren wie jij ten diepste bent’. Hoe gaaf is dat? Je bent er dus eigenlijk al. Je hoeft alleen je vermogen te scherpen om door de sluiers heen te zien. Het plan is daar al!

En om jezelf te leren herinneren, jezelf te herkennen op Zielsniveau, heb je meer Bewustzijn nodig in alle domeinen van je Leven: werk, gezin, relaties, van je lichaam en ja zelfs in het domein van de marketing is bewustzijn de sleutel tot succes. ‘Je gaat het pas zien als je het door hebt’,  volgens de legendarische Johan Cruijff.

En om onszelf een handje te helpen vragen we de hulp  van het [ IUI ]. De Intuïtieve Universele Intelligentie die ik altijd raadpleeg wanneer ik iets op wil lossen of wil creeeren.

Om een vervullend leven te hebben wil je jezelf op elke waaromvraag een antwoord kunnen geven. En die krijg je als vanzelf als je een goede relatie hebt met wat er in je Hart leeft, aan Waarheid. En of dat Hart een connectie maakt met het Universum, Source of The Light, want het Quantumveld wordt gespiegeld in JOUW Hart. Jij bent ook het Licht zelf, net als ik. En die connectie maken met het Licht in jou, daar help ik je mee!

Ik raak het aan in jou, zodat je weet hoe het voelt. En je krijgt oefeningen om in jouw leven te leren opletten op wat er werkelijk gebeurt. Want dat wat je opvalt resoneert met jouw karmische energie en heeft een boodschap voor je. Dit bewustmakingsproces is de portal naar jouw nieuwe bij jou passende Leven. Het Leven dat je invult met wat jij wilt aan geluk, relaties en geld, noem maar op.

Op alle domeinen zijn we tegelijkertijd bezig: je Lichaam, je Gedachten & Emoties, het Spirituele: het Energetische en op het niveau van Informatie, het Quantumveld. Met verschillende technieken maken we jouw ziel en hart congruent met elkaar zodat je het gevoel van Samen & Oplossing gaat ervaren. Dat heet ook wel Flow & Bliss en het staat gelijk aan een intens vervuld gevoel van Geluk. Hoe gaaf is dat?

En hoe meer jij lekker in je vel, in jouw Leven, op het Zijnsniveau komt te zitten, hoe meer dat afstraalt naar je omgeving; naar je geliefden, je relaties en je werk. Dan ben je congruent geworden aan je Zielsmissie en vallen jouw gezondheid, jouw leven en werk de kant op van Fit en Weerbaar, eerder op Vol dan Leeg, op Kwalitatief vervullend werk en niet op burnout en Rust je fijn in harmonische relaties die je in staat bent te creëren en te onderhouden!

Dan ademt alles jouw Ziel en voel jij totaal waarvoor jij bent gekomen hier op Aarde. Om jouw unieke bijdrage te leveren op jouw eigen manier!

Als je dit echt allemaal graag wilt leren, meldt je hieronder dan aan bij mij.

En wil je mij beter leren kennen e checken of mijn hersenspinsel jou aanspreken? Kijk dan eens op mijn INSTAGRAM account van @cardiosoof

*IUI staat voor Intuïtieve Universele Intelligentie

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.