In the box out of the box

Wat is out of the box voor jou?

Kijk eerst eens naar dit filmpje waarin ik in de zomer van 2018 deze vraag stelde aan mijn studenten. Nu is deze vraag relevanter dan ooit. We gaan toe naar een wereld die niet meer het zelfde is, naar een wereld waarin we ons NIET MEER kunnen verstoppen in een box. Waar we links en rechts worden ingehaald door technologie en AI (Artificial Intelligence). Het is dus super belangrijk jij je eigen bronnen aan gaat boren. En die zit in jouw unieke Zelf. Een overvloedige ideëenstroom die precies bij jouw leven, jouw lijf, jouw werk en vakgebied past. Je hoeft alleen maar te leren daarmee contact te maken. En daar kan ik je, als geen ander, mee helpen.

En het fijnste is. Dit contact gaat je niet alleen helpen met ideeën te krijgen en te ontwikkelen, maar het gaat je helpen om congruent met jouw ziel te gaan leven. Daarmee pakken we ook alle gezondheidsissues mee. Als jij zuiver contact weet te maken met je Hogere Zelf, werkt het Universum samen met jouw immuunsysteem aan een bewuste gezondheid mee. Je gaat het allemaal leren en meemaken, waardoor jij helemaal zelf je leven op de rit krijgt. En dat jij dan aan het stuur zit. En je Spiritueel Rijbewijs bemachtigd. Hoe tof is dat?!

 

Naar aanleiding van de telkens terugkerende vraag van de Industrieel Product Ontwerpstudenten indertijd : ‘Mevrouw, hoe kom ik op een goed idee’, heb ik een e-book gemaakt over ideevorming. Over hoe je kunt contact maken met je Hoge Zelf, het Universum, creative Source of hoe je zelf een inspiratiekabinet kunt worden. Met in ieder laadje een nieuw en fabelachtig idee :-D.

Als je mij vertelt waar je tegen aan loopt om het leven te leiden waar je van houdt, waar je naar verlangt maar nog niet durft neer te zetten, waar je eigenlijk een beetje bang voor bent. Als je me vertelt hoe jij worstelt met de box of de mand kan ik je helpen die angst te overwinnen. Stuur me een mailtje met in het kort je verhaal en je krijgt van mij het boekje toegestuurd. Voor nop.

 

Manette en Aniversario
Ik blijf bij je tot waar het zo angstig in jou wordt..

 

Inspiratie voor jouw eigen innerlijk proces?

* Lees als eerste mijn artikelen en laat hieronder je mailadres achter, je kan altijd uitschrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.