Inspirare necesse est

zelfportret_glowinthedarklaarzenInspiratie betekent letterlijk inademing, het opzuigen van lucht naar de longen. In de spreektaal wordt inspiratie gebruikt als synoniem voor ideeën hebben, bezieling en ingeving. Het is een bewustzijnstoestand waarin iemand over het maximum van zijn scheppend vermogen beschikt en schijnbaar moeiteloos problemen oplost, oplossingen aandraagt of ideeën genereert.

Factoren in je omgeving kunnen er voor zorgen dat je inspiratie krijgt, dat je nieuwe ideeën en mogelijkheden creëert. Welke factoren dat zijn, is heel persoonlijk. Kleuren, een mooi gedicht, muziek of een flard van een gesprek kan al voldoende zijn om nieuwe inspiratie te krijgen.

Geinspireerd leven is voor mij van levensbelang. Als je niet leeft vanuit je hart (whole harted) is voor mij het leven “de rit uitzitten”. En dat is jammer, want jij bent uniek, er is maar een JIJ en jij hebt de kans om deze unieke JIJ over het voetlicht te brengen.

Kijk naar deze foto. Je ziet kaplaarzen in de blubber. En in de schaduw een vrouw met veren in haar kapsel. Deze UNIEKE vrouw staat nu nog in haar eigen schaduw, maar geïnspireerd stapt straks ‘de sjamanistische krijger’ in het licht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.